Aalborg Frimenighed søger præst

Præst til Aalborg Frimenighed

Vores nuværende præst igennem mere end 12 år har fået nye udfordringer i Afrika, og vi søger derfor en ny præst, som brænder for at lede og videreudvikle Aalborg Frimenighed. Vi leder efter en visionær og energiskabende præst, som kan lide at samarbejde med både ansatte og frivillige i kirken. Du er en skarp og dygtig forkynder og motiveres af at formidle, så det skaber vækst, liv og forandring for den enkelte.

 

Din profil

● Du er en inspirerende forkynder med åndelig og teologisk tyngde.

● Du er muligvis teolog og har været tilknyttet MF, DBI eller lignende.

● Du er en stærk leder, sikker opbygger, motivator og udruster og kan lede gennem andre.

● Du rekrutterer, kommunikerer, inviterer og præsenterer gennem ord og handling og har hjerte for at kalde mennesker til personlig tro og efterfølgelse af Jesus Kristus.

● Du udfordrer det eksisterende og er ikke bange for at sætte retning for kirken.

● Du er bevidst om nådegaverne og kan bidrage til at fremme disse i menighedens liv, hvor de kan udfolde sig i kærlighed og i respekt for Guds ord.

 

Dine opgaver

● Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte forkyndelse, ledelse, sjælesorg, kirkelige handlinger og mission i byen.

● Du har det overordnede ansvar for kirkens ledelse sammen med Menighedsråd og Tilsynsråd.

● Du fastlægger visioner, strategier og indsatsområder i samarbejde med Menighedsråd og Tilsynsråd og følger disse til dørs.

● Du får ansvaret for at lede og udvikle gudstjenesterne, så de er i tråd med Guds ord og taler ind i hverdagen hos helt almindelige mennesker.

 

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er til tiltrædelse så snart som muligt eller efter aftale. Information om stillingen og Aalborg Frimenighed kan fås hos Menighedsrådsformand Jonas Vistisen på tlf. 61221840. Ansøgning skal sendes til info@aalborgfrimenighed.dk

Aalborg Frimenighed er en evangelisk-luthersk kirke beliggende i Gug i Aalborg. Menigheden er 20 år gammel og tilknyttet Luthersk Mission i Danmark. Aalborg Frimenighed er en nådegavebevidst menighed, hvor der er plads til alle nådegaver. Vi oplever, at mennesker kommer til tro i kirken, og at det er en essentiel målsætning for menigheden netop at nå mennesker med evangeliet. Kirken er tværgenerationel og har egen kirkebygning. Udover en præst er der ligeledes ansat en lovsangsleder og en ung-medarbejder